Skip to content

METOS

Soluțiile METOS® sunt o combinație hardware (IoT) și software (Saas) pentru a oferi utilizatorilor informații despre mediu, esențiale pentru luarea de decizii educate. Măsurătorile efectuate de stațiile meteorologice și de alte aparate de înregistrare a datelor pe teren, precum și calculele și analizele efectuate în FieldClimate reprezintă o soluție completă pentru gestionarea eficientă a tuturor activităților agricole. 

METOSbyPI-PNG-without_i_300x300

Monitorizare completă

Pessl Instruments oferă servicii pentru fermieri, cercetători și manageri din 85 de țări de peste 39 de ani. Îi ajută cu soluții hardware și software personalizate pentru agricultura de precizie, care acoperă toate nevoile, punctele nevralgice și provocările cu care se confruntă oamenii de pe teren în activitatea lor de zi cu zi.

Stații meteo

Stație meteo virtuală - un partener indispensabil pentru o agricultură inteligentă

METOS® VWS

Stație meteo virtuală – un partener indispensabil pentru o agricultură inteligentă

Lipsa datelor meteorologice localizate în timp real a ce duce la lipsa unui răspuns prompt subminează randamentele agricole și scade veniturile. Cu METOS® VWS obțineți tot ceea ce aveți nevoie pentru un proces agricol impecabil:

 • Intrarea perfectă în agricultura de precizie fără costuri de întreținere.
 • Optimizați planificarea activității pe teren din confortul casei dumneavoastră.
 • Foarte rentabil și simplu de utilizat cu câteva clicuri pe computer sau pe telefon.
 • Utilizatorii au acces la întreaga FieldClimate.
 • Integrare perfectă în software-ul de management al partenerilor prin API (John Deere, FarmFacts, 365Farmnet etc. )
 • Poate fi orice utilizat  în punct de pe Pământ – fără excepție.
 • Oferă aceeași gamă de soluții ca și o stație meteo reală.
 • Calculează toți parametrii esențiali pentru cele mai eficiente rezultate.
 • Funcționează ca un serviciu complet de asistență decizională – oferă prognoze meteo, modele de boli și ajută la planificarea muncii.
Senzorul invizibil pentru irigații și gestionarea stresului hidric

miniMETOS

Senzorul invizibil pentru irigații și gestionarea stresului hidric

Cu miniMETOS, toate problemele potențiale și evenimentele de stres pot fi identificate înainte ca acestea să apară sau să devină vizibile. O combinație a celor mai importanți senzori pentru managementul irigațiilor și al stresului hidric.

Dispozitivul este alimentat cu baterii cu o autonomie cuprinsă între 6 și 12 luni și furnizează date utile, cum ar fi cantitatea exactă de umiditate și temperatura solului în fiecare centimetru/cm din zona de măsurare, pentru a vă ajuta să planificați evenimentul de irigare și pentru a vă avertiza în timp util cu privire la posibile puncte de stres.

 • Măsurare permanentă a umidității și a temperaturii solului în oricare dintre locațiile dumneavoastră.
 • Invizibil, astfel încât să nu afecteze lucrătorii și estetica locației (teren de golf, parc etc.).
 • Nu este nevoie de panou solar, fiind alimentate cu baterii de lungă durată (6 până la 12 luni de viață a bateriei și instalare rapidă).
 • Rentabil și durabil.
 • Împiedică posibilele acte de vandalism.
Cea mai recentă soluție Ag-Smart care combatere daunele provocate de îngheț

nMETOS FROST

Cea mai recentă soluție Ag-Smart care combatere daunele provocate de îngheț

Oferă fermierilor acces de la distanță, în timp real. la condițiile de pe câmp, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Gerul de primăvară poate fi o experiență devastatoare pentru orice fermier – nu numai că poate deteriora plantele și/sau culturile de pe câmp, dar le poate distruge complet. În acest fel, o mare parte din munca și din efortul fermierului sunt pierdute. De multe ori înseamnă și o pierdere financiară.

nMETOS FROST este un produs simplu, creat pentru un anumit caz de utilizare: Detectarea temperaturilor umede și uscate și informarea clienților despre riscuri în timp real pe baza logicii integrate în produs.

 • De la senzorii specifici pentru fiecare loc, modulul de îngheț furnizează măsurători ale temperaturilor de bulb umed și de bulb uscat.
 • Atunci când un eveniment de îngheț este aproape de a se produce, se trimite o alertă prin SMS, sunet și e-mail.
 • Cunoașteți momentul exact în care culturile sunt în pericol.
 • Determinați dacă instrumentele de atenuare a înghețului au efectul dorit
  sau trebuie să fie ajustate pentru eficiență.

FieldClimate

Platforma robustă și puternică pentru toate nevoile dumneavoastră în materie de decizii AG. 
FieldClimate a fost introdus în 2005 ca prima platformă web de colectare și afișare a datelor agrometeorologice pentru zeci de mii de stații meteorologice și senzori instalați în întreaga lume.
FieldClimate este mai mult decât o simplă extensie a hardware-ului. Acesta culege, calculează, analizează și prezintă grafic datele din măsurătorile efectuate de către senzori (seturi) pe teren. Cu abonamente pentru FieldClimate, primiți un gamă extinsă de soluții care vă ajută să luați fiecare decizie agricolă importantă.

iSCOUT® Mobil

crează cu ușurință capcane digitalizate, asociate cu capcanele manuale.

Utilizatorul fotografiază cu telefonul său plăcile autocolante, iar insectele capturate sunt numărate și identificate automat în aplicație. Aplicația iSCOUT® Mobile este disponibilă prin intermediul Apple App Store și Google Play Store. Trebuie activat un abonament pentru detectarea insectelor pentru ca aplicația să funcționeze cu funcționalitate completă.

iSCOUT-Mobile-header