Skip to content

Despre noi

Bine ați venit în echipa noastră profesionistă, unde dedicarea pentru agricultură și inovația în irigații se întâlnesc pentru a crea soluții sustenabile. Cu o experiență consolidată de un deceniu în agricultura românească, ne mândrim cu implementarea multor proiecte integrate de irigații, fiecare dintre acestea fiind o dovadă a angajamentului nostru pentru profesionalism și eficiență.

Suntem prezenți la nivel național, cu o rețea extinsă care include cinci depozite strategice de piese de schimb. Acestea asigură accesibilitate și răspuns rapid în satisfacerea nevoilor de service și întreținere, indiferent de locație. Echipele noastre de service mobil, active la nivel regional, sunt alcătuite din profesioniști înalt calificați, echipați pentru a asigura intervenții rapide și eficiente, garantând astfel funcționalitatea permanentă a sistemelor de irigații.

Parteneriatul nostru cu dumneavoastră este fundamentat pe încredere și profesionalism, promițând nu doar soluții de irigații de vârf, ci și un parteneriat durabil în optimizarea afacerilor agricole. Vă invităm să colaborăm pentru a asigura viabilitatea și sustenabilitatea resurselor de apă în domeniul agricol.

Icon label

10

Ani de experiență

Icon label

5

Depozite regionale de
piese de schimb

Icon label

10

Sisteme integrate
implementate

Icon label

12

Echipe regionale
de service mobil

Ce spun clienții noștri?