Skip to content

Idrofoglia

Experiența și măiestria celor care produc echipamente de irigat din anii ’70, împreună cu tehnologiile moderne de proiectare 3D, tăiere, formare, sudare robotizată și asamblare fac din produsele Idrofoglia un amestec de tradiție, inovație și tehnică. Filozofia companiei Idrofoglia se bazează pe investițiile constante în tehnologie, aflându-se în prim plan la nivel mondial și pe modernizarea continuă a liniilor de producție, fapt ce garantează utilaje de ultimă generație și inovatoare.

idrofoglia

IRIGAȚII PRETUTINDENI.

Idrofoglia Irrigation Systems a fost înființată în 1979 drept companie producătoare de echipamente de irigat, motopompe și electropompe, profitând de experiența de 30 de ani a fondatorilor săi în domeniul utilajelor agricole. Astăzi, Idrofoglia este una dintre cele mai importante industrii de tehnologii de irigare pentru circulația apei și a fluidelor, lucrând cu o vastă rețea comercială internațională. Idrofoglia și-a extins gama de produse cu motopompele și electropompele pentru industrie și construcții – Idrofoglia Fluid Systems, precum și cu sistemele de stingere a incendiilor și presurizare  –  Idrofoglia Safety Systems.

află mai multe de pe site-ul producatorului…

Tamburi TURBOCAR

În sectorul utilajelor agricole, Turbocar este, fără discuție, echipamentul care a cunoscut o dezvoltare tehnică incomparabilă, dovadă fiind satisfacția crescândă a celor care îl utilizează. Conservarea mediului, utilizarea practică, investițiile inițiale minore, costurile de întreținere aproape inexistente sunt punctele forte ale Turbocar care îi permit să fie un echipament unic și exclusivist.

Turbocar Smart

Sistem de irigat cu tambur și turelă rotativă de 360°
Ø – Min. 50 mm; Max. 90 mm
L – Min. 200 m; Max. 400 m

G1.1

G1.1

G1

G1

G2

G2

Turbocar Active

Sistem de irigat cu tambur și turelă rotativă de 360°
Ø – Min. 75 mm; Max. 150 mm
L – Min. 200 m; Max. 680 m

G3

G3

G4S

G4S

G6

G6

Turbocar Executive

Sistem de irigat cu tambur, rotire de 360° și roți ridicate / coborâte hidraulic.
Ø – Min. 90 mm; Max. 160 mm
L – Min. 230 m; Max. 680 m

IG1.1

IG1.1

IG1

IG1

IG2-IG3

IG2-IG3

Turbocar Extreme

Sistem de irigat cu tambur, rotire de 360° și roți ridicate / coborâte hidraulic..
Ø – Min. 125 mm; Max. 160 mm
L – Min. 400 m; Max. 800 m

IG4

IG4

IG5

IG5

Turbocar Combo

Sistem de irigat cu tambur, rotire de 360° și roți ridicate / coborâte hidraulic sau tambur de irigat, cu rotire de 360° și motopompă încorporată.

Gama Combo, prescurtare a termenului “combinat”, este unul dintre vâtrfurile de performanta ale producției Idrofoglia. Această gamă este compusă dintr-o turbopompă (Turbopump) și o motopompă (Motorpump) asamblate într-un singur cadru și este concepută pentru a optimiza operațiunile utilizatorului final, fiind simplu și ușor de gestionat în ceea ce privește deplasarea și utilizarea

IG4

IG4

Turbocar Joly

Sistem de irigat cu tambur fix.
Ø – Min. 40 mm; Max. 63 mm
L – Min. 100 m; Max. 150 m

J1

J1

J2

J2

Turbopompe TURBOPUMPS

Idrofoglia este un lider la nivel mondial în proiectarea și fabricarea de motopompe pentru agricultură și de sisteme pentru circulația apei. Cu un interval de putere de la 5 până la 800 kw, o gamă largă de pompe, cele mai bune mărci de motoare și o capacitate de producție bine cunoscută, suntem capabili să satisfacem toate nevoile pieței.

Turbopomps

Motopompe pentru agricultură și sisteme pentru circulația apei.

Turbopompe monocilindrice

Turbopompe monocilindrice

Turbopompe cu<br>2-4 cilindri

Turbopompe cu
2-4 cilindri

Turbopompe cu<br>4-6 cilindri

Turbopompe cu
4-6 cilindri

4-6 cilindri<br>silențioși

4-6 cilindri
silențioși

4-6 cilindri<br>foarte silențioși

4-6 cilindri
foarte silențioși

Seturi<br>ambreiaj

Seturi
ambreiaj

FOX

Fox este un set modular compus dintr-un generator echipat cu panou invertor care poate fi combinat cu pompe de suprafață și/sau pompe submersibile și/sau pompe electrice, în funcție de necesități.

FOX

FOX

FOX

FOX