Skip to content

Green Power

Green Power este o companie italiană lider în producția și comercializarea de grupuri electrogene. În prezent, reprezintă partenerul ideal în acest domeniu strategic aflat în continuă creștere. Produse de înaltă calitate, performanțe fiabile, servicii post-vânzare la nivel mondial, rețea extinsă, performanțe notabile investiții notabile în cercetare și dezvoltare de produse, formare și instruire constantă și un know-how tehnic bine stabilit sunt doar câteva dintre principalele atuuri, care au permis companiei Green Power să se impună pe plan național și internațională în câțiva ani.

Logo-Green-Power_small

ENERGIE ORIUNDE AI NEVOIE.

O companie tânără și dinamică, care se remarcă prin eficiență și competență pe piața generatoarelor. Calitatea produselor, performanțele ireproșabile, investițiile în cercetare și dezvoltare și un know-how bine stabilit sunt doar câteva dintre punctele forte care au permis Green Power să se impună la nivel național și internațional în producția și vânzarea de generatoare.
Prima țintă este satisfacția totală a clientului, astfel că personalul tehnic și de vânzări Green Power lucrează zilnic pentru a atinge un astfel de scop, acordând cea mai mare atenție atât competenței profesionale, cât și stabilirii unor legături interpersonale solide cu clienții.

află mai multe de pe site-ul producatorului…

Generatoare 1500 RPM

Concepute pentru aplicații versatile, de la sectorul construcțiilor la industrie și de la agricultură la protecția civilă.

Cadrele solide din oțel electrosudat cu rezervor încorporat de capacitate variabilă produs de Green Power, motoarele și alternatoarele furnizate de cei mai importanți producători mondiali din domeniu și unitățile de control de ultimă generație sunt elementele capabile să garanteze generatoare de calitate superioară.

Copertinele sunt realizate din oțel ce garantează cea mai mare accesibilitate pentru operațiunile de întreținere și curățare.

Perkins / Kohler

Perkins / Kohler

Diesel / Benzină

Diesel / Benzină

Generatoare 3000 RPM

Concepute pentru a satisface cerințele de producție de energie de până la 18 kVA.

Gama noastră de generatoare se caracterizează prin următoarele caracteristici:
– Foarte practice și ușor de utilizat
– Silențiozitate ridicată
– Compactitate
– Performanță excelentă
– Ușor de transportat
– Costuri reduse de întreținere

Versiunile pe benzină și diesel sunt disponibile în următoarele motorizări: Honda, Kohler, Yanmar.