Apă

CUTIE DE INTERFAȚĂ EC ȘI PH CU AFIȘAJ

ec_ph_interface-box-pqazx3tyvdjs00u8xaqn3wthptcnymxvz4n3pnnybs

Cutia de interfață EC500PH pentru EC și pH este un dispozitiv de măsurare cu afișaj în cutie IP65 care poate fi integrat în orice interfață de lanț de senzori iMETOS pentru măsurători continue de EC și pH în apă. Este compatibil cu majoritatea senzorilor EC & pH standard din industrie. Citirea reală poate fi văzută pe afișaj. Cu modul de calibrare încorporat, toate citirile senzorilor pot fi calibrate și verificate din când în când.

Posibilități de conectare:
– 1 senzor EC (nr. de referință EC501)
– 1 senzor de pH (nr. piesă PH501)

CONDUCTIVITATE ELECTRICĂ

EC501-pqb0ki1cyxkoymuwbesd60ahz21jjftdux65pkz7go

Senzorul de conductivitate oferă o măsurătoare complet autonomă. Senzorul utilizează un senzor fiabil și robust pentru măsurarea conductivității și un termistor pentru măsurarea temperaturii. Senzorul este ideal pentru monitorizarea hidrografică și de mediu a apei, în agricultură și în aplicații industriale. Designul durabil asigură adecvarea pentru cele mai dure aplicații de mediu.

Interfața necesară pentru conectarea acestui senzor cu iMETOS: 600025 / 900029 Cutie de interfață cu afișaj.

SENZOR DE PH

pH-sensor-q18dbfuzzrgohavvn4blejsapl3tb5mne03kkwsvd0

Senzorul de pH este un senzor fiabil și eficient din punct de vedere al costurilor pentru măsurarea valorii pH-ului în diverse soluții apoase. Scara de pH acoperă valori între 0 și 14.

Acizii au valori ale pH-ului între 0 și 6; soluțiile caustice au valori ale pH-ului între 8 și 14. Valoarea 7 este neutră.

Interfața necesară pentru conectarea acestui senzor cu iMETOS: 600025 / 900029 Cutie de interfață cu afișaj.

COMUTATOR DE PRESIUNE

pressure-switch-pqch4p16ujugnic98bljjip7srnoohp2oew6o7ehs8

Designul simplu și robust face ca presostatul să fie potrivit pentru utilizarea cu aer comprimat, ulei hidraulic, emulsii de ulei și apă. Pragul de detecție este de 1 bar, iar deconectarea se face la 0,5 bar (alte valori la cerere). Scopul principal al acestui senzor este controlul/verificarea performanței sistemului de irigare.

INTERFAȚA CONTORULUI DE APĂ

SW1000-pqcj2938l72bspaz2dzo1yt6b8tia5u08otp5c9mh6

Aceste interfețe sunt compatibile cu majoritatea contoarelor de apă utilizate în irigații cu ieșire de impulsuri.

Aplicații:  Managementul irigațiilor, consultanță în irigații, irigații inteligente, irigații tractabilitate și contabilitate, alarme și supraveghere. Utilizat pe scară largă în câmp deschis culturi, culturi hidroponice și sere.

SENZOR DE NIVEL DE APĂ SAU SENZOR DE NIVEL AL REZERVORULUI

water-level-sensor-pqcjl8fwlr1s97qd83dfwoda6d9cq46v6n3p1i4hoo

Senzorul de nivel de apă este un senzor submersibil precis și eficient din punct de vedere al costurilor, care poate fi conectat la METOS®. Stații cu o precizie de 3 mm în cadrul intervalelor de măsurare. Senzorul are un modul integrat de senzor barometric pentru a crește precizia. Domenii de presiune (de măsurare): 0 mWC până la 5 mWC (alte distanțe la cerere). Este disponibil și un cablu special.

Aplicații: Măsurarea adâncimii sau a nivelului în puțuri și în ape deschise (râuri și lacuri) și măsurarea nivelului apei subterane.