Skip to content

Lindsay Zimmatic

Spiritul antreprenorial și inovator al familiei Zimmerer a făcut ca tehnologia de irigații să avanseze foarte mult, aducând mari beneficii orașului Lindsay, comunității rurale din împrejurimi, statului Nebraska și în întreaga lume.

Zimmatic logo (1)

Potrivite fiecarui câmp și fiecarui agricultor.

Instalațiile de irigare Zimmatic sunt construite pentru a dura. De la durabilitatea și rezistența de top în industrie până la perfecționări inovatoare și tehnologie avansată, fiecare produs este conceput pentru a face parte dintr-o soluție personalizată și flexibilă care vă susține cel mai bine alături de câmpurile dumneavoastră.

află mai multe de pe site-ul producatorului…

Primul Pivot

Alpinistul

În 1968, Zimmerer împreună cu fiii Art și Bernie, a dezvoltat unul dintre primii pivoți electrici cu pivot central de irigare, „Zimmatic”.

Articulația sa unică „Uni-Knuckle” a permis sistemului să irige terenuri accidentate. Pivoții originali acționați de apă erau capabili să irige doar suprafețe relativ plane câmpuri relativ plane.

DESCOPERĂ ISTORIA ZIMMATIC
Close Overlay
 • 1955

  Paul Zimmerer începe afacerea în Lindsay-NE

 • 1965

  Fiii lui Paul se alătură afacerii

 • 1968

  Primul Pivot Zimmatic

  Primul Pivot Zimmatic
 • 1970

  Zimmatic a introdus mai multe brevete noi

 • 1979

  10K de pivoți Zimmatic livrați

 • 1984

  Introducerea Zimmatic Generația II

 • 1986

  30K de pivoți Zimmatic livrați

 • 1988

  AIMS - Primul panou computerizat și prima telecomandă R-MAC

  AIMS - Primul panou computerizat și prima telecomandă R-MAC
 • 1997

  Lindsay Corp. devine o societate comercială publică - LNN - NYSE

 • 2000

  Un nou sediu central în Omaha-NE

 • 2001

  Lindsay a achiziționat Perrot și a înființat Lindsay Europe

 • 2002

  Lindsay Africa de Sud & Lindsay Brazilia

  Lindsay Africa de Sud & Lindsay Brazilia
 • 2006

  Lindsay a prezentat FieldNET, cel premiat

 • 2007

  100K de pivoți Zimmatic livrați

 • 2009

  Lindsay China

 • 2014

  Lindsay Turcia

 • 2015

  Lindsay a achiziționat Elecsys Corp.

  Lindsay a achiziționat Elecsys Corp.
 • 2017

  Lindsay a lansat FieldNET Advisor

 • 2020

  Lindsay introduce Smart Pivot

zimmatic photos terraview (5)

Inovare în irigații

Combinăm o rezistență imbatabilă și caracteristici avansate din punct de vedere tehnologic pentru a oferi soluții complet integrate care se pot potrivi cu orice situație a agricultorului. De la câmpuri mici la operațiuni mari, cu mai multe câmpuri, descoperiți cum linia noastră de produse Zimmatic poate contribui la extinderea potențialului câmpului dumneavoastră.

PUNCT DE PIVOTARE DE MARE CAPACITATE

Picioarele din oțel zincat la cald și traversele de mare capacitate formează o fundație robustă.

EXCLUSIVIST CU O ARTICULAȚIE

Întâlnit doar pe Zimmatic, acesta oferă suport complet și flexibilitate fără uzură în exces.

CUPLAJ DIVIZAT EXCLUSIVIST

Include un manșon interior pentru a asigura o conexiune etanșă.

ORIFICII ASPERSOARE

Orificii cuplare aspersoare cu filet încorporat.

TIJE DE LEGĂTURĂ

Armătura „V-Jack” distribuie sarcina uniform oferind sprijin și durabilitate.

PROIECTARE OPTIMIZATĂ A STRUCTURII

Proiectat pentru a gestiona chiar și cele mai înalte culturi, oțelul aliat sporește durabilitatea, reducând în același timp greutatea.

CORNIERE STABILIZATOARE ÎNCRUCIȘATE

Contravâtuierea “în cruce” leagă fiecare tronson de turnul următor, absorbind eforturile de torsiune.
Design de înaltă calitate pentru o irigare eficientă Pivotul central 9500P este cel mai durabil, robust și apreciat membru al familiei de pivoți Zimmatic. Ideal pentru terenul accidentat, pentru cele mai lungi sisteme și aplicații care necesită cel mai robust punct de pivotare și structură de conductă.

9500

Design de înaltă calitate pentru o irigare eficientă
Pivotul central 9500P este cel mai durabil, robust și apreciat membru al familiei de pivoți Zimmatic. Ideal pentru terenul accidentat, pentru cele mai lungi sisteme și aplicații care necesită cel mai robust punct de pivotare și structură de conductă.
Puterea pe care te poți bizui - pentru solele mici 7500P este o opțiune pentru cultivatori de a iriga în mod eficient câmpurile mai mici, de până la 24 hectacre (60 de acri). Cu o conductă cu un diametru de 114 mm (4-1/2”) și o înălțime de 3,21 m (10-1/2’), 7500P oferă spațiul necesar pentru irigarea culturilor de talie mare.

7500P

Puterea pe care te poți bizui – pentru solele mici
7500P este o opțiune pentru cultivatori de a iriga în mod eficient câmpurile mai mici, de până la 24 hectacre (60 de acri). Cu o conductă cu un diametru de 114 mm (4-1/2”) și o înălțime de 3,21 m (10-1/2’), 7500P oferă spațiul necesar pentru irigarea culturilor de talie mare.

Pivoți

CONSTRUIT CORECT DE PRIMA DATĂ PENTRU A REZISTA O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ.

Pivoții Zimmatic sunt construiți pentru a rezista . De aceea, atât de multe sisteme de irigat Zimmatic instalate cu zeci de ani în urmă, funcționează și astăzi fără probleme. Acest lucru se datorează faptului că sunt proiectate cu precizie pentru a le menține în funcțiune în anii următori.

Oferind cea mai bună tehnologie din industrie, soluții complet integrate și o gamă largă de instrumente de operare ușor de utilizat, produsele noastre ridică ștacheta atunci când vine vorba de eficiență. Împreună cu durabilitatea în care ați ajuns să aveți încredere a unui produs Zimmatic și cu o garanție de top în industrie, puteți avea certitudinea că pivotul dvs. va lucra la fel de mult ca și dvs., ciclu după ciclu.

Liniare

Maximizați producția prin irigare laterală.

Puneți mai mult teren la lucru și obțineți o acoperire maximă a irigării cu un model de udare uniformă. Sistemele de irigare laterală de la Zimmatic – 9500L și 9520PL – sunt o alegere de top pentru creșterea calității culturilor și adăugarea de valoare la recoltă.

Opțiuni multiple pentru o acoperire maximă Pentru solele pătrate sau dreptunghiulare, un sistem standard de irigare cu mișcare liniară poate aduce până la 98% din terenul tău la o producție maximă. Fiecare sistem poate fi personalizat în funcție de alimentarea cu apă și de ghidare.

9500L

Opțiuni multiple pentru o acoperire maximă
Pentru solele pătrate sau dreptunghiulare, un sistem standard de irigare cu mișcare liniară poate aduce până la 98% din terenul tău la o producție maximă. Fiecare sistem poate fi personalizat în funcție de alimentarea cu apă și de ghidare.
Profită la maxim de fiecare centimetru de teren 9520PL pivotează și se deplasează lateral atunci când aveți nevoie. Comenzile proiectate inteligent și o interfață intuitivă fac programarea rapidă și ușoară, iar bariera optică oferă mai multe opțiuni de programare decât oricând.

9520PL

Profită la maxim de fiecare centimetru de teren
9520PL pivotează și se deplasează lateral atunci când aveți nevoie. Comenzile proiectate inteligent și o interfață intuitivă fac programarea rapidă și ușoară, iar bariera optică oferă mai multe opțiuni de programare decât oricând.

FIELDNET

Agricultura modernă înseamnă precizie – cantitatea potrivită de apă, la locul potrivit, la momentul potrivit. Tehnologia FieldNET vă asigură controlul și oferă exact ceea ce aveți nevoie, acolo unde aveți nevoie.
Dezvoltată intern de inginerii Lindsay – nu preluată de la o varietate de alte companii – tehnologia utilizată din spatele FieldNET se integrează perfect cu toate componentele echipamentului dvs. de irigat, de la pompă la pivot, indiferent de marcă. Există opțiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecărui fermier, începând cu monitorizarea de la distanță până la control complet de la distanță

FIELDNET
Vizibilitate și liniște sufletească.

Monitorizați, controlați, analizați și aplicați.
Toate reunite cu FieldNETInovare în irigații

Gestionați fiecare aspect al operațiunii dvs. – pivoți, pompe, senzori și multe altele – dintr-o singură interfață ușor de utilizat. Efectuați ajustări din mers și răspundeți la condițiile în schimbare de oriunde v-ați afla. Pe lângă panourile de control Zimmatic pregătite pentru FieldNET, conectivitatea FieldNET este disponibilă prin intermediul mai multor soluții hardware – cu o opțiune care să satisfacă nevoile fiecărui cultivator. Este ca și cum ai avea propria superputere.

Actualizați pivoțili existenți cu tehnologie completă de control de la distanță pentru pivoți, pompe, puțuri și injectoare.

FIELDNET CONTROLUL PIVOTULUI™

Actualizați pivoțili existenți cu tehnologie completă de control de la distanță pentru pivoți, pompe, puțuri și injectoare.
Monitorizare și control de la distanță economice, se adaptează la aproape orice pivot.

FIELDNET PIVOT CONTROL LITE™

Monitorizare și control de la distanță economice, se adaptează la aproape orice pivot.
Gestionați fiecare aspect al operațiunii dvs. și efectuați ajustări oricând și de oriunde - toate acestea cu ajutorul unei platforme ușor de utilizat.

FIELDNET M2 MULTI CONTROL™

Gestionați fiecare aspect al operațiunii dvs. și efectuați ajustări oricând și de oriunde – toate acestea cu ajutorul unei platforme ușor de utilizat.
1225-img-FieldNET_MultiDevice_Cluster_FNA (1)

MONITORIZEAZĂ

Fiți cu ochii pe câmpurile dumneavoastră fără să fiți acolo.

CONTROLEAZĂ

Gestionați și controlați de la distanță pivoți, liniare, tunurile de capăt, sistemele de picurare, pompele și senzorii - întreaga dvs. operațiune de irigare.

ANALIZEAZĂ ȘI APLICĂ

Oferă planuri actualizate continuu, bazate pe recoltă, condițiile câmpului și vreme și pune aceste planuri în acțiune prin intermediul unui smartphone, tabletă sau computer - în orice moment, de oriunde.
img683

Consilierul FIELDNET

Programarea automată a irigării.

Folosind zeci de ani de date istorice, condiții de umiditate în timp real și date privind solul, FieldNET Advisor folosește tehnologia cloud pentru a vă analiza câmpurile, mediul de proximitate unic și pentru a vă oferi recomandări personalizate și ușor de aplicat cu privire la cantitatea de apă pe care trebuie să o aplicați pe sol, unde și când.
Este puterea de a maximiza randamentele. Capacitatea de a reduce consumul de energie. Controlul pentru a crește eficiența aplicării apei.

FIELDNET IRRIGATION ADVISOR™

Analizați epuizarea apei din sol și cerințele prognozate ale culturilor pentru a oferi sfaturi de irigare unice pentru câmpurile dvs.

FIELDNET CROP ADVISOR™

Urmăriți dezvoltarea hibrizilor dvs., actualizând continuu datele de maturitate prognozate.

FIELDNET WEATHER ADVISOR™

Obțineți informații meteorologice specifice pentru fiecare teren și alerte personalizate pentru a vă ține la curent cu condițiile meteo, de oriunde v-ați afla.

FIELDNET VARIABLE RATE IRRIGATION ADVISOR™

Primiți recomandări specifice de irigare ajustate pentru fiecare secțiune a câmpului dvs., bazate pe nevoile dinamice de schimbare.

FIELDNET WITH WATER TREND™

WaterTrend oferă o perspectivă de 7 zile privind precipitațiile prognozate și utilizarea apei de către culturi. Cultivatorii pot urmări tendințele pentru a lua decizii bazate pe date.